Les tres ‘denúncies’ d’assetjament rebudes per la policia en un mes s’han reconduït a l’escola

Tres menors han acudit als agents que fan xerrades de sensibilització sobre comportaments delictius per exposar-los la situació per la qual passaven

Xerrada aquesta setmana al col·legi María Moliner.
Xerrada aquesta setmana al col·legi María Moliner. Toni Solanelles

Tres adolescents s’han adreçat als agents que fan xerrades de sensibilització en matèria de conductes delictives en l’entorn escolar per exposar-los la situació per la qual passaven. En els tres casos les ‘denúncies’ tindrien a veure amb comportaments assetjadors dels quals eren víctimes. Les tres situacions s’han reconduït en l’àmbit educatiu i no han tingut una repercussió penal.

Fonts policials han indicat que de casos d’assetjament escolar que acabin tenint rellevància penal n’hi ha molt pocs. Hores d’ara, d’actius, hi hauria el relatiu al col·legi Janer, respecte del qual els agents del grup de delictes contra les persones ja van fer els seus respectius informes i els van trametre cap a l’autoritat judicial.

El taller d'aquest migdia al María Moliner.

Relacionat

El nou protocol contra l’assetjament permetrà al ministeri actuar al marge del que faci l’escola

Les xerrades de sensibilització s’han reprès amb normalitat aquest mes de novembre i arran d’aquestes trobades amb alumnes de secundària han sorgit els tres casos apuntats per les fonts policials consultades, que han detallat que en tots els casos la presumpta víctima anava acompanyat d’un company o companya que estava al cas de la situació i hauria reforçat l’explicació donada per l’assetjat.

Etiquetes

Comentaris

Trending