El col·legi Sant Ermengol impulsa els actes per celebrar els 55 anys de vida

El programa inclou una eucaristia a l’església de Sant Esteve presidida per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives i un acte institucional el 3 d’octubre amb totes les autoritats

Comentaris

El col·legi Sant Ermengol.
El col·legi Sant Ermengol.

El col·legi Sant Ermengol celebra enguany el seu 55è aniversari. Per això, ha organitzat un ampli programa d’activitats per commemorar l’efemèride. El centre, obert el 1966, acollirà entre setembre i octubre diverses activitats pensades per a tota la comunitat educativa i, algunes, obertes a la societat andorrana.

A través d’un comunicat, els responsables de l’escola han recordat que el maig del 1965 es va signar la seva acta fundacional. El 3 d’octubre del 1966 va obrir les portes i, des de llavors, remarquen, sempre han tingut “el mateix objectiu: oferir un servei educatiu de qualitat als infants i joves del país”.

Els actes de celebració d'aquest aniversari començaran el proper dimecres 14 de setembre. A les 11.00h es durà a terme l'espectacle infantil ‘Que peti l’escola!’, a càrrec del conegut grup d'animació Xip Xap adreçat als alumnes d’infantil i primària del col·legi. Pel 21 de setembre, a dos quarts de vuit, el centre educatiu ha organitzat una eucaristia d'acció de gràcies a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella, presidida per l’arquebisbe d’Urgell i president del Patronat Rector, Joan-Enric Vives. La missa estarà oberta a antics alumnes i treballadors, docents, personal d’administració i serveis, famílies i a la societat andorrana.

Els agents de circulació de la capital, així com el cos de policia i els bombers, també se sumaran a la celebració amb una visita a centre el 27 de setembre. Ja el 3 d’octubre, hi haurà l’acte institucional que comptarà amb la presència dels representants del Patronat Rector, de les principals autoritats del país i entitats socials així com també dels docents i personal del col·legi. Per tancar l’esdeveniment, el 17 d’octubre, tindrà lloc un castell de focs artificials i, el 28, la celebració del dia de Sant Ermengol.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending