Alumnes de segona ensenyança de l’escola andorrana d’Ordino apadrinen una estudiant de Cambodja

La iniciativa, la qual es du a terme per tercer any consecutiu, va sorgir d’un treball de batxillerat ara fa quatre anys i es realitza en col·laboració amb l’ONG Infants del món

Comentaris

Una imatge de l'acte celebrat per apadrinar la nena de  Cambodja.
Una imatge de l'acte celebrat per apadrinar la nena de Cambodja. Govern d'Andorra

Els alumnes de l’escola andorrana de segona ensenyança d’Ordino finançaran l’apadrinament de Davy Youn, una nena de Cambodja. La iniciativa, la qual es du a terme per tercer any consecutiu, va sorgir d’un treball de batxillerat ara fa quatre anys i es realitza en col·laboració amb l’ONG Infants del món. L’acció permetrà a Youn continuar amb els seus estudis.

Així doncs, els alumnes de tot el centre recullen els diners necessaris –432 euros– durant tot el curs de manera voluntària. Un cop aconseguida la xifra, l’entreguen a l’ONG i mantenen el contacte amb la jove a través de vídeos i cartes durant la resta del curs. Enguany, l’entrega s’ha fet al president d’Infants del món a Andorra, Franz Armengol, i també hi ha participat Laia Vara, la responsable del voluntariat i coordinadora pedagògica de la llar que l’ONG té a Cambodja.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending