El PS furga en les discrepàncies entre Govern i concessionàries de bus

El conseller general Carles Sánchez reclama que se li facin arribar les actes de les reunions de la comissió creada per acordar la compensació per la creació de l’abonament mensual a 30 euros

El conseller socialdemòcrata, Carles Sánchez.
El conseller socialdemòcrata, Carles Sánchez. PS

El Partit Socialdemòcrata vol tenir més informació de les desavinences sorgides entre el Govern i les companyies que presten el servei de bus nacional. Per això, el conseller general Carles Sánchez ha tramitat una demanda d’informació mitjançant la qual demana que li siguin facilitades totes les actes de les reunions mantingudes per les dues parts. El parlamentari ha justificat la petició per la necessitat de fer seguiment de la concessió.

El PS és conscient de les importants “discrepàncies” que les operadores han mantingut els darrers mesos amb l’executiu. Per això, es considera que cal estar a sobre de la qüestió i tenir la màxima informació possible. És el motiu pel qual Sánchez ha presentat la demanda d’informació, tramitada davant Sindicatura.

Amb ella, el parlamentari escaldenc sol·licita que se li facin arribar les actes de les reunions de la comissió de treball per a la compensació de les concessionàries de les línies nacionals de transport públic. Aquestes, recorden des de la formació van sorgir especialment arran de la creació de l’abonament mensual a 30 euros. “Volem fer el seguiment pertinent de l’evolució de les dites concessions”, ha comentat Sánchez.

Etiquetes

Comentaris

Trending