L’ocupació hotelera cau per sota del 55%, la més baixa de la temporada

El sector considera que són xifres normals, en un context de proximitat del final de la campanya d’hivern, i similars a les registrades en períodes similars abans de la pandèmia

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

Les ocupacions hoteleres segueixen a la baixa, un cop superats els punts àlgids de la temporada d’hivern, que ja es va acostant al final. Segons les dades del sector, la setmana passada es va caure fins a poc menys del 55%. És la dada més baixa en aquests tres primers mesos de l’any, tot i que es consideren normals.

Així s’ha apuntat des de la Unió Hotelera. Entre el 21 i el 27 de març, l’ocupació als establiments es va quedar en un 54,93%. Es confirma novament la tendència a la baixa registrada al març, ja que l’anterior setmana havia estat del 62,5%.

De fet, es tracta de la dada més reduïda ja no només del mes, sinó també des d’inici d’any. El sector, però, accepta aquestes xifres amb relativa calma. Consideren que no hi ha motiu e preocupació.

“Són xifres i tendències molt similars a les que podíem tenir fa dos anys, abans de la pandèmia, a aquestes alçades de temporada”, ha apuntat el gerent de l’entitat, Jordi Pujol. De cara a les pròximes setmanes, es preveu que les dades es mantinguin en un nivell similar.

Etiquetes

Comentaris

Trending