Andorran Banking trametrà a Govern dades estadístiques sobre les hipoteques

L'associació i el ministeri de Presidència, Economia i Empresa ha signat un conveni de col·laboració que també inclou informació relativa a la despesa turística

La directora general d'Andorran Banking, Ester Puigcercós, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo aquest dimarts.
La directora general d'Andorran Banking, Ester Puigcercós, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo aquest dimarts. ANDORRAN BANKING

Andorran Banking i  el ministeri de Presidència, Economia i Empresa  ha signat un conveni de col·laboració per al subministrament de dades amb finalitats estadístiques. L'objectiu és establir els procediments de la comunicació de dades que disposi l'associació de bancs i que siguin necessàries per a la consecució del Pla d’estadística 2018-2021 i els posteriors amb els seus respectius programes anuals. 

Andorran Banking trametrà informació relativa a les dades de la despesa turística amb informació mensual del negoci de targetes de crèdit i dèbit agrupada per adquirents i emissors, i també dades estadístiques sobre les hipotequesEn relació amb aquesta estadística, trametrà informació agrupada de les entitats detallant el nombre d’hipoteques concedides, la parròquia, l’ús de l’immoble, el volum total i la tipologia del demandant (nacional o internacional).

Andorran Banking explica per mitjà d'un comunicat que signa aquest conveni amb voluntat de transparència i de millora de la qualitat de les dades estadístiques d’Andorra, en línia amb els compromisos informatius en estadística oficial derivats dels acords internacionals subscrits pel Principat d’Andorra. El conveni serà públic a través del Registre de convenis entre els organismes del Sistema estadístic que gestiona el Departament d’Estadística del Govern.

 

Comentaris

Trending