Andorran Banking trametrà a Govern dades estadístiques sobre les hipoteques

L'associació i el ministeri de Presidència, Economia i Empresa ha signat un conveni de col·laboració que també inclou informació relativa a la despesa turística

La directora general d'Andorran Banking, Ester Puigcercós, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo aquest dimarts.
La directora general d'Andorran Banking, Ester Puigcercós, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo aquest dimarts. ANDORRAN BANKING

Andorran Banking i  el ministeri de Presidència, Economia i Empresa  ha signat un conveni de col·laboració per al subministrament de dades amb finalitats estadístiques. L'objectiu és establir els procediments de la comunicació de dades que disposi l'associació de bancs i que siguin necessàries per a la consecució del Pla d’estadística 2018-2021 i els posteriors amb els seus respectius programes anuals. 

Andorran Banking trametrà informació relativa a les dades de la despesa turística amb informació mensual del negoci de targetes de crèdit i dèbit agrupada per adquirents i emissors, i també dades estadístiques sobre les hipotequesEn relació amb aquesta estadística, trametrà informació agrupada de les entitats detallant el nombre d’hipoteques concedides, la parròquia, l’ús de l’immoble, el volum total i la tipologia del demandant (nacional o internacional).

Andorran Banking explica per mitjà d'un comunicat que signa aquest conveni amb voluntat de transparència i de millora de la qualitat de les dades estadístiques d’Andorra, en línia amb els compromisos informatius en estadística oficial derivats dels acords internacionals subscrits pel Principat d’Andorra. El conveni serà públic a través del Registre de convenis entre els organismes del Sistema estadístic que gestiona el Departament d’Estadística del Govern.

 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.