Andorra Endavant s’endinsa en la intel·ligència artificial i l’economia blava

El grup parlamentari liderat per Carine Montaner organitza dimecres que ve una doble ponència sobre ‘Reptes i oportunitats de futur per Andorra’

Les ponències es fan dimecres de la setmana que ve.
Les ponències es fan dimecres de la setmana que ve. andorra endavant

Andorra Endavant planteja una doble ponència sobre els ‘Reptes i oportunitats de futur per Andorra’ en què preveu endinsar-se en el món de la intel·ligència artificial a partir d’una exposició de l’expert en neurociència i geopolítica Idriss Aberkane i també pretén desenvolupar una mica més els beneficis que la denominada economia blava pot aportar al Principat. D’aquesta qüestió en parlarà el creador de l’esmentat concepte, Gunter Pauli.

L’acte el promou el grup parlamentari liderat per Carine Montaner i es farà a la sala d’actes del casino, d’Unnic, dimecres de la setmana vinent, 28 de juny, entre les 4 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre. Cada ponent estarà un parell d’hores xerrant i pel mig hi haurà una pausa per a fer un aperitiu. L’acte serà de lliure accés però cal reservar localitat perquè l’aforament és limitat. Tot l’acte, informa Andorra Endavant, es farà en francès.

Aberkane, que entre altres és doctorat en Neurociències Cognitives i Economia del coneixement aplicat a la gestió per la Universitat Politècnica de París Saclay, té previst parlar de la intel·ligència artificial i els impactes sobre els negocis, l’educació i el món laboral. De la seva banda, Gunter Pauli, creador de la Fundació Zero Emissions Research and Initiatives (ZERI) i que ja a principi de la dècada del 1990 va publicar un llibre sobre perspectives de futur d’Andorra, en aquesta ocasió parlarà obertament sobre els reptes i les oportunitat de futur que presenta el país.

Comentaris

Trending