Desperta Laurèdia condiciona el creixement de l’UdA a poder impulsar una residència d’estudiants

El candidat de la formació, Cerni Cairat, assegura que hi ha empresaris privats disposats a crear aliances amb el sector públic per desenvolupar un espai de recerca i investigació a la parròquia

-
-
El candidat a cònsol major de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat, s’ha mostrat disposat, en cas de poder comandar el comú Sant Julià, a explorar les vies per poder dotar la Universitat d’Andorra (UdA) d’una residència per a estudiants. Aquesta és la única via, o almenys una de les poques, que té el centre universitari andorrà per poder créixer tot obrint-se a estudiants estrangers. Per al cap de llista de Desperta Laurèdia també seria important impulsar un centre o espai de recerca i investigació.

Cairat i altres membres de la candidatura han acudit aquest dilluns a les instal·lacions de la UdA per exposar les seves propostes programàtiques i, alhora, conèixer més de prop encara el centre universitari. El màxim referent de Desperta Laurèdia ha explicat que tant l’espai de recerca com la residència d’estudiants s’haurien d’estudiar amb detall i, per tant, no ha pogut pas avançar indrets on es podrien ubicar.

Sí que ha assegurat, però, cairat, que “hi ha la voluntat de certs privats” de poder col·laborar amb el sector públic per trobar les vies necessàries per implementar l’esmentat centre de recerca, desenvolupament i investigació. Alhora, el comú oferiria la màxima “disponibilitat dels actius de la parròquia”, com ara les instal·lacions esportives de la Rabassa o el parc d’animals de Naturlandia perquè poguessin ser usats de la manera més convenient possible.

Comentaris

Trending