Demòcrates avala l’actual cònsol menor com a successora de David Baró a la Massana

Olga Molné, que no és clar que vulgui encapçalar cap llista, forma part de Ciutadans Compromesos però també de DA, que anirien coalitzats a les comunals 

Olga Molné entre Xavier Espot i David Baró, observada per la consellera Natàlia Cusnir, durant la inauguració de la Serenalla.
Olga Molné entre Xavier Espot i David Baró, observada per la consellera Natàlia Cusnir, durant la inauguració de la Serenalla.
Demòcrates per Andorra (DA) avala l’actual cònsol menor de la Massana, Olga Molné, per agafar les regnes d’una candidatura transversal per a les properes eleccions comunals que assumeixi el llegat deixat per David Baró. Molné forma part tant de DA com de Ciutadans Compromesos (CC), dues formacions que acudirien coalitzades als comicis. També es podria sumar a l’entesa Liberals d’Andorra. De fet, CC ja és una confluència de sensibilitats demòcrataliberals.

Molné seria l’aportació ‘taronja’ per encapçalar la candidatura, que no vol dir que hagi de liderar l’eventual llista conjunta. A partir d’ara es començarà a treballar en la confecció de l’equip, per molt que Baró i altres dirigents de CC escenifiquin públicament tot un seguit de passos a fer. Els demòcrates consideren que el seu candidat, en aquest cas la cònsol menor, ha de ser un dels dos primers de la candidatura, i que hauria de fet tàndem, si reeixeix la candidatura conjunta, com ningú no dubta que succeirà, amb una persona avalada directament per CC.

És clar, però, afirmen les diverses fonts consultades, que també compten les voluntats personals. En aquest sentit, els consultats asseguren que Molné prefereix anar al segon lloc i que sigui un altre candidat que assumeixi el lideratge de la llista. I a partir d’aquí és quan les travesses s’obren i no hi ha una aposta clara encara hores d’ara. El que sí que sembla clar és que el gros de l’equip que ha acompanyat David Baró aquesta segon mandat comunal estaria disposat a continuar amb el nou lideratge que sorgeixi dels diversos contactes que es vagin fent. Demòcrates i liberals, en l’òrbita massanenca, ja han fet sengles reunions, per separat s’entén, en el transcurs d’aquesta setmana.

Comentaris (4)

Trending