La violinista andorrana Mireia Clua estarà al ‘Dijous a la Fresca’ de la Massana

Dimecres es durà a terme un taller infantil, on aprendran a fer braçalets reciclats de càmeres de bicicleta

Comentaris

L'artista Mireia Clua
L'artista Mireia Clua comú de la Massana

La violinista Mireia Clua oferirà un concert aquest dijous a la Massana en el marc de la iniciativa ‘Dijous a la Fresca’. L’artista ha desenvolupat un repertori de composicions pròpies per a violí elèctric i pedals d’efectes, inspirat en la natura i els indrets on ha viscut. D’altra banda, el dimecres hi haurà un taller de braçalets reciclats utilitzant càmeres de bicicleta.

Tots els concerts organitzats per aquest estiu a la parròquia són d’artistes del Principat i se celebren a les 19:45 hores a la plaça del Quart. Segons el comú de la Massana, els concerts de violí de Clua són “un viatge íntim per descobrir el ventall de sonoritats que amaga aquest instrument, fent servir ritmes i estils moderns i variats: fusió llatina, pop, funk, jazz i músiques del món”. El cicle continuarà la setmana que ve amb la banda de flamenc fusió ‘Els Pali’.

D’altra banda, els dimecres estan destinats al públic infantil, també amb artistes i empreses del país. La proposta d’aquesta setmana és un taller de braçalets reciclats utilitzant càmeres de bicicleta. El taller anirà a càrrec de Tot Idea, que pretén ensenyar als infants que es poden confeccionar objectes a través de la reutilització d’elements casolans.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending