El pianista Nicolas Licciardi interpretarà un recital dedicat a Beethoven

Les entrades ja es troben exhaurides però el concert es podrà seguir aquest dissabte a les 17:00 de la tarda a través del canal de Youtube de l’Associació Amics del Cambra Romànica

phto Nic TB   Copie
phto Nic TB Copie Associació Amics del Cambra Romànica

El V Cicle de Cambra Romànica arriba al tercer dels concerts previstos aquest dissabte amb un recital dedicat al 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, artista amb una extensa obra per a piano. La virtuositat del pianista Nicolas Licciardi permetrà que els espectadors -presencials i telemàtics- puguin gaudir d’un recital en el qual s’interpretaran obres clau de la trajectòria pianística del compositor.

Així doncs, l’esdeveniment començarà amb la sonata número 6, una de les preferides de Beethoven. Licciardi interpretarà després la sonata número 21, que va ser dedicada al primer protector de l’artista, el comte Ferdinand de Waldstein. Beethoven va compartir època i ciutat amb Schubert, del que s’interpretarà la Fantasie Wanderer (el viatger) i, per acabar, el concert de Licciardi oferirà una petita peça de Chopin, l’Andante spianato i grande polonaise, opus 22, que es compon de dos moviments on pot apreciar-se la doble personalitat del compositor, somiadora i apassionada.

L’aforament limitat per tal de respectar les mesures sanitàries vigents ha fet que el concert tingui ja les entrades esgotades, però es podrà visualitzar en directe a les 17:00 de la tarda a través del canal de YouTube de l’associació.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending