Les pallasses ‘conquereixen’ el Teatre Comunal

El Festival Internacional que lidera Pepa Plana, que aquest dissabte estrena espectacle, està en marxa i amb molt bona salut

Gardi Hutter a 'La Costurera'.
Gardi Hutter a 'La Costurera'. tony lara / comú d'andorra la vella

El Festival Internacional de Pallasses d’Andorra (FIPA) ha superat l’equador amb molt bones sensacions i esperant per aquest dissabte l’estrena del darrer muntatge de Pepa Plana, la ‘clown’ ànima mater del certamen que se celebra durant la tardor de manera excepcional arran de la pandèmia. El Teatre Comunal -i també la sala d’actes de la Llacuna- s’omple aquests dies de pallassades. En femení.

El xou va començar aquest  dijous amb ‘Sex o no sex’, de Virginia Imaz, que tracta amb clau d’humor tot allò relacionat amb el sexe i el que l’artista defineix com “l’assignatura pendent del plaer sense culpa”. Aquest divendres ha estat el torn de Gardi Hutter, considerada una de les millors clowns del món i que visitava per tercera vegada els escenaris de la capital, ara amb ‘La costurera’. La segona jornada del FIPA es tanca amb Clara del Ruste i el seu espectacle ‘Clareva’. L’actriu, amb una llarga carrera com a membre, entre d’altres, de la companyia Els Joglars, s’estrena ara com a pallassa amb un muntatge molt personal que combina la música clàssica, el clown i el teatre.

Aquest dissabte (20 hores, Teatre Comunal) serà el torn de Pepa Plana, que també participa al festival com a actriu juntament amb Nan Valentí i Lola González per estrenar ‘Si tu te’n vas’, amb música de Lluís Cartes i que fa “una revisió de tantes coses injustes, com les guerres internacionals, però també les que de vegades sorgeixen entre nosaltres”. I serà Cristina Solé, artista que ve del món de l’acrobàcia, l’encarregada de tancar amb el ‘Wet floor’ el FIPA 2021 a les 22 hores (sala d’actes de La Llacuna).

Comentaris

Trending