L’Ordino Clàssic programa cinc concerts amb la música de violoncel i de Los Secretos de referents

L’Auditori Nacional i l’església parroquial seran l’escenari d’unes cites musicals que aniran del 23 d’octubre a l’1 de gener a raó de dues actuacions el primer mes i una els mesos següents

Comentaris

Los Secretos són un dels caps de cartell de l'edició cinquena de l'Ordino Clàssic.
Los Secretos són un dels caps de cartell de l'edició cinquena de l'Ordino Clàssic. LOS SECRETOS

L’Ordino Clàssic arriba a la cinquena edició, justament, programant cinc concerts que tindran el grup de pop espanyol Los Secretos i formacions basades en el violoncel de protagonistes. Les actuacions aniran el 23 d’octubre del 2022 fins a l’1 de gener del 2023, dues al mes d’octubre i una els mesos de novembre, desembre i gener. Tindran lloc en dos dels escenaris més representatius de la parròquia: l’Auditori Nacional d’Andorra i l’església parroquial d’Ordino

La cita inaugural serà l’octubre i estarà protagonitzada per la formació Violoncel·listes de Barcelona, que ens oferirà ‘Un concert en família’. Tres membres d’una mateixa família (pare, mare i fill) ens proposen un programa variat, que comença al Barroc i acaba al segle XX, passant per un jove Ludwig van Beethoven, compositor que ens brinda l’obra central del concert.

El segon concert tindrà lloc uns dies més tard, amb Los Secretos, un grup de referència dins del panorama musical espanyol. Faran un recorregut pels temes més emblemàtics, com ‘Dejàme, Pero a tu lado’ o ‘La calle del olvido’, combinats amb cançons més noves per oferir un grapat d’emocions que farà vibrar el públic.

northern cellos
Els Northern Cellos.

Pel mes de novembre s’ha programat una nova cita. Aquesta anirà a càrrec de Northern Cellos, probablement l’únic quartet de violoncels elèctrics de l’Estat espanyol i un dels pocs d’Europa. Amb el títol ‘Let’s Rock, Let’s Dance... Let’s Cello!’ i escortats per un bateria, el públic podrà escoltar des de les obres més conegudes de la història de la música del cinema, fins a grans èxits d’estils que van del pop al rock passant pel metal i el dance.

Al desembre tindrà lloc una actuació a càrrec d’un sextet de violoncels de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, que sota el títol ‘Un concert de conte’, és una proposta familiar on la màgia de la música i el teatre es fusionaran per fer descobrir la música clàssica de forma amena i divertida.

Finalment, la cita ‘Passions vieneses. Una particular història del concert d’Any Nou a Viena’, que anirà a càrrec de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, dirigida per Albert Gumí, serà l’encarregada de tancar la cinquena edició d’Ordino Clàssic. Donarà la benvinguda a l'any 2023 amb les millors composicions de la nissaga Strauss.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending