Ordino Clàssic posa a la venda les entrades pel concert ‘L’ànima del klezmer’

Les localitats pel concert del pròxim diumenge tenen un preu de 20 euros i només es podran comprar de forma anticipada però no pas el mateix dia de l’actuació

El Quartet Klaima.
El Quartet Klaima. DAVID DÍAZ

El festival Ordino Clàssic ha posat a la venda les entrades pel concert ‘L’ànima del klezmer’, que tindrà el pròxim diumenge. L’espectacle tindrà lloc a l’Auditori Nacional d’Ordino, a partir de les dotze del migdia. És la segona de les actuacions previstes pel cicle al llarg d’aquesta tardor i les localitats només es poden adquirir de forma anticipada.

Segons s’ha explicat des de l’organització del festival, ‘L’ànima del Klezmer’ ofereix “un recorregut per les músiques centreeuropees d’influència més populars”. Els temes que es tocaran tenen “referències també a la música sefardita i hebrea, combinant la calidesa i el virtuosisme de la música de cambra de formació clàssica amb la passió i improvisació de la música popular”. D’aquesta forma, el concert “esdevé un viatge fresc i trepidant per les emocions que passen de la malenconia i la tristesa a l’alegria més desbordada en pocs compassos”.

Els músics que interpretaran els diferents temes seran Albert Gumí (clarinet), Aleix Puig (violí), Gregori Ferrer (acordió) i Marçal Ayats (violoncel). Per la seva banda Joan Hernández és el responsable de l’espai escènic.

Les entrades pel concert es poden adquirir a través del web d’Ordino Clàssic o a l’oficina de turisme d’Ordino. Totes es venen de forma anticipada i, per tant, no hi haurà opció de comprar-les a taquilla el dia del concert. El preu és de 20 euros.

El cicle continuarà el dia 14 amb un espectacle centrat en música de cinema i el 4 de desembre amb el títol ‘Un concert de conte’. Ordino Clàssic abaixarà la persiana l’1 de gener amb la Sinfonia de Cap d’any.

Etiquetes

Comentaris

Trending