L’ON-CARRER torna a portar la música a tot arreu del país

El cicle d’estiu recorrerà les set parròquies amb 26 actuacions, que tindran lloc entre el 12 de juliol i el 27 d’agost

Una actuació anterior de l'ON-CARRER
Una actuació anterior de l'ON-CARRER

La Fundació ONCA torna a celebrar el cicle d’estiu nomenat ON-CARRER, que portarà la música a tots els racons i places d’arreu del país. Sota el lema ‘La música surt al carrer’, un total de 26 grups actuaran per totes les parròquies entre el dilluns 12 de juliol i el divendres 27 d’agost.

El cicle d’estiu manté el format de l’edició anterior amb un caire ‘casual’, per tal d’evitar la concentració de públic i afavorint la ‘sorpresa’ de trobar-se la música pels carrers. Totes les actuacions es presentaran en format acústic amb gèneres diferents, com la clàssica, el jazz, la música electrònica, la cançó d’autor, el blues, el swing o la música tradicional. En total, actuaran 50 artistes formant part de 10 solos, 8 duets i 8 formacions de trio.

La cap de producció de la Fundació, Teresa Areny, ha explicat que “aquesta segona edició del cicle d’estiu ens encoratja a continuar treballant pels artistes del país, havent rebut de nou, un gran nombre de propostes diverses i interessants”. Areny ha afegit que alguns ja es varen estrenar l’any passat, però altres seran novetat d’aquesta edició. “El cicle és el fruit d’un joc a tres bandes: artistes, parròquies i Fundació ONCA”.

ON-CARRER anirà fent una gira arreu de les set parròquies i el recorregut començarà el dia 12 a Encamp i Pas de la Casa amb els grups Joan Acoustic Simulator, Alberto Herrera Trio, Quim Salvat- Quan la música pot anar més enllà i Jordi Gendra- Sessió DJ. La setmana del 19 de juliol serà el torn d’Ordino amb un únic dia d’actuació, el dimecres, dia 21, amb Martha Roquett, Julia Amor i Guillem Tudó amb La chanson française. La Massana acollirà el cicle la setmana del 26 de juliol amb el duet Green Note, Holt & Vuelcom i Old School.

A partir del 2 d’agost, el cicle arribarà a Canillo de la mà de Teresina Serra, AXEL HIT & VIT2BEAT- Retrospectiva i el duet Think Twice Band. La setmana del 9 d’agost es farà a Escaldes-Engordany amb la música del duet JAMP, Trio Goldberg, Trio D3, Lady Scarlett i Messin’ with the keys. A Andorra la Vella, el cicle se celebrarà la setmana del 16 d’agost i es podran escoltar les actuacions de les Antònies Darkness, La Sonsoni, el duet Ismael González, B Sharp Trio i  Vibrand en clau de soul. El cicle finalitzarà la setmana del 23 d’agost a Sant Julià de Lòria amb el Duet Khalm, La flauta màgica a càrrec de Pamina Trio i el swing americà dels 60 als 80 de Guillem Tudó.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending