Kiko Ruiz Claverol dirigeix una pel·lícula per TV3 basada en l’obra teatral ‘Alguns dies d’ahir’

L'andorrà roda la història d'una família, sacsejada, trencada i "que aprèn a curar-se les ferides" pels esdeveniments que es van produir al voltant del referèndum d'independència de Catalunya

La claqueta que dona pas a l'inici d'una escena del film.
La claqueta que dona pas a l'inici d'una escena del film. TWITTER/KIKO CLAVEROL

TV3 ha iniciat el rodatge d'una nova pel·lícula que explicarà la història d'una família, sacsejada, trencada i "que aprèn a curar-se les ferides" pels esdeveniments que es van produir al voltant del referèndum d'independència de Catalunya: 'Alguns dies d'ahir'. La pel·lícula, basada en l'obra teatral de Jordi Casanovas, es convertirà en film sota la direcció de l'andorrà Kiko Ruiz Claverol, amb la producció de Focus. Entre els protagonistes hi ha Míriam Iscla i Abel Folk.

L'argument gira al voltant de la família Font veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017 -el referèndum de l'1 d'octubre o els atemptats de Barcelona i Cambrils-. La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc 'dies després' en els quals compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers. Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i guarir les ferides d’aquest llarg viatge emocional i polític.

Kiko Ruiz Claverol, és un dels directors de la popular sèrie 'Les de l'hoquei'. Alguns altres treballs cinematogràfics en els quals ha participat són 'Si no t'hagués conegut'(2018), 'Kubala, Moreno i Manchón' (2012), 'Ventdelplà' (2008) de Tv3 o 'Sin identidad' (2014) així com la sèrie 'El nudo' (2019) d'AtresPlayer Premium, adaptació de la producció argentina 'ADDA, 'Amar después de amar'.

Etiquetes

Comentaris

Trending