Així, el proper dia 23 de gener serà presentada la quinzena edició de les Janeiras, tradició portuguesa habitual els últims 15 anys al Principat. El mes de març, el contacte amb la natura serà protagonista coincidint amb l’inici de la primavera i el mes d’abril serà publicat el llibre commemoratiu dels 25 anys d’activitat del grup, amb el Sant Jordi com a excusa. Per als primers dies de maig hi ha programat el Festival Internacional de Folklore i un concert musical que, si les condicions sanitàries no són favorables, seran realitzats l’any 2022.

Encara el mes de maig, coincidint amb la Diada Mundial de la Diversitat Cultural, serà presentada la primera de dues exposicions fotogràfiques previstes per l’entitat folklòrica. A inicis de juliol torna una nova edició del mercat tradicional ‘El Feirão’ i el mes d’octubre la participació a la Fira d’Andorra la Vella que la passada edició no es va poder realitzar degut a la pandèmia. El novembre serà presentada la segona exposició fotogràfica que combinarà el vestit tradicional amb l’arquitectura històrica del Principat.
Si les condicions sanitàries ho permeten, està previst també per part del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’, la participació a la Desfilada Nacional del Vestit Tradicional que enguany es realitzarà a la ciutat portuguesa de Covilhã i la participació en una nova edició del Pelegrinatge al Santuari de la Mare de Déu de Fátima, dos certàmens que són organitzats per la Federació del Folklore Portuguès.
Comentaris