La Fundació ONCA torna amb el cicle de música d’estiu

En la seva segona edició ON-CARRER torna a apropar l’art i la cultura a la societat d’Andorra els mesos de juliol i agost

La primera edició del cicle ONCARRER.
La primera edició del cicle ONCARRER. Fundació ONCA

La Fundació ONCA ha organitzat, per segona vegada, el cicle de música d’estiu anomenat ON-CARRER. Durant els mesos de juliol i agost, l’associació tracta d’apropar l’art i la cultura a la societat del país sota el lema “La música surt al carrer”. El programa està format per 26 actuacions amb una durada de seixanta minuts en total i a l’aire lliure. Els set comuns del principat s’han afegit en aquesta edició. Per tant, a totes les parròquies es podrà gaudir dels concerts.

Albert Gumí, comissari de la Fundació ONCA ha indicat que ON-CARRER prioritzarà els músics vinculats a l’associació i els artistes del país. Tot i això, conviden a presentar-se a tots aquells que estiguin interessats. Principalment, tindrà caràcter musical, però també s’hi podran veure altres disciplines com la dansa i el teatre i qualsevol gènere musical, sempre que estiguin vinculats amb les actuacions en viu.

Per poder participar, cada artista o grup de tres components ha de presentar la seva proposta indicant el títol, el programa, un breu comentari, dades dels artistes, així com la seva disponibilitat en les dades corresponents al cicle. La informació s’ha de traslladar abans del 26 d’abril al correu electrònic de l’equip de producció de la Fundació ONCA. Entre tots els candidats rebuts es farà una selecció, prioritzant els que no hagin participat en la primera edició.

Etiquetes

Comentaris

Trending