La Fundació ONCA i l'Associació de discapacitats visuals i auditius participen en una classe musical

Diferents col·lectius podran assistir a la màster classe impartida pel músic belga Tcha Limberger, reconegut en el món del jazz i el folk

El músic Tcha Limberger
El músic Tcha Limberger Fundació ONCA

La Fundació ONCA ofereix la possibilitat als seus col·lectius vinculats de participar-hi en una de les màster classes que s’organitza amb el músic Tcha Limberger. A més, per primera vegada, l’Associació de discapacitats visuals i auditius d’Andorra (ADVAA) hi podrà assistir a una d’aquestes activitats. Limberger és un músic belga molt reconegut al món del jazz i folk.

L’organització, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, dóna la possibilitat que col·lectius vinculats hi participin en una de les màster classes organitzades amb músics de renom. La iniciativa ha sigut llançada des de la Fundación Grupo SIFU i, per primera vegada, hi assistirà l’ADVAA.

La màster classe anirà a càrrec del músic Tcha Limberger. Es tracta d’un guardonat multi-instrumentista i vocalista cec, nascut a Bèlgica. És aclamat, principalment, dins el món del jazz i de la música folk. L’activitat  es realitzarà el dilluns 22 de març.

Etiquetes

Comentaris

Trending