FEDA Cultura i Ull Nu projecten curtmetratges per als més petits aquest dijous a Engolasters

Els participants podran fer també la visita inèdita al Camí hidroelèctric que s’està oferint en les diferents activitats programades

Una anterior activitat de les Nits d'Estiu a Engolasters.
Una anterior activitat de les Nits d'Estiu a Engolasters. FEDA CULTURA

FEDA Cultura proposa una nova Nit d’estiu al voltant del Camí hidroelèctric d’Engolasters aquest dijous, en col·laboració amb Ull Nu. Es tracta d’una projecció de quatre curtmetratges infantils a la vora del llac pensats per sensibilitzar-nos envers la protecció del planeta. Entre aquests, destaca 'El cargol i la balena', la història d’un petit cargol que s’embarca en un viatge a la cua d’una balena geperuda a través dels mars.

Abans però, els participants podran fer la visita inèdita al Camí que s’està oferint en les diferents activitats programades. Començarà a les 20h, partint de la Casa dels guardes.
Les sis activitats que FEDA Cultura ha sumat a l’esdeveniment de les Nits d’estiu als museus estan tenint una gran acollida per part del públic, que ha valorat positivament propostes singulars que lliguen la història de la principal infraestructura hidràulica del país a l’entreteniment i la sensibilització, a través de la cultura i la ciència. De fet, la d’aquest dijous té l’aforament complet.

Les propostes són gratuïtes i estan adaptades a la situació sanitària. A banda de respectar totes les mesures de prevenció i seguretat, s’ha de fer una reserva prèvia obligatòria per garantir l’aforament limitat. Es recomana portar una llanterna i una manta o estoreta per poder seure a terra i gaudir d’aquesta proposta tan singular. La següent activitat serà el 12 d’agost a les 21.30h. A part de la visita al Camí hidroelèctric d’Engolasters es podrà gaudir de la pluja d’estels de les Llàgrimes de Sant Llorenç amb els astrònoms del Parc Astronòmic Montsec.

Etiquetes

Comentaris

Trending