L'escultora andorrana Laura Maresc tanca "amb bones sensacions" una exposició a Formentera

La fusta, la corda i els objectes trobats són alguns dels elements habituals de la seva obra, en aquest cas posats al servei d’una reflexió al voltant de la fragilitat del paisatge

Comentaris

Laura Maresc amb una de les seves creacions.
Laura Maresc amb una de les seves creacions. Altaveu

L'escultora andorrana Laura Maresc ha tancat aquest dissabte la mostra que ha fet a la sala d'exposicions de l'ajuntament vell de Formentera, a Sant Francesc. Es tracta dels treballs que es van presentar la tardor passada, a la Casa Masover de la Cortinada, en el marc del Kunstank ‘Preludi’, organitzat a la capella de Santa Bàrbara per Elena Sánchez amb el suport del comú d'Ordino i del Govern.

 

Laura Maresc s'emporta "bones sensacions" de la mostra. L'artista guarda un fort vincle amb les Balears, d’on provenen gran part dels materials que utilitza per fer la seva obra escultòrica.

La fusta, la corda i els objectes trobats són alguns dels elements habituals, en aquest cas posats al servei d’una reflexió al voltant de la fragilitat del paisatge. La jove escultora i ballarina va incorporar la pissarra i la llana com a materials autòctons del Pirineu a les obres presentades a Andorra, que per primera vegada que ara s'han trobat a l'illa.

A partir d'ara vol seguir explorant la línea de creació i investigació de material que ha iniciat en els darrers treballs. Les seves composicions juguen en permanent i fràgil equilibri, i el concepte del niu, un element recurrent en l’obra de l’artista, ens transporta a un lloc original i primigeni, al punt de partida, segons explica ella mateixa.

Etiquetes

Comentaris

Trending