L'Esbart Valls del Nord enlluerna en l'acte central del seu desè aniversari

'El Buner d'Ordino' destaca en un espectacle on tots els diners recaptats aniran destinats a l'Associació de Dones d'Andorra (ADA)

L'Esbart de les Valls del Nord durant la seva actuació.
L'Esbart de les Valls del Nord durant la seva actuació. Altaveu

L'Esbart Valls del Nord ha representat 'El Buner d'Ordino' en l'espectacle central dels actes de celebració del seu desè aniversari que s'ha fet a l'Auditori Nacional. L'actuació ha tingut dues parts i en la primera s'han ballat les cinc danses tradicionals de l'agrupació. A la segona, ha estat el torn de 'El Buner d'Ordino'

L'espectacle ha tingut música en directe i tots els diners recaptats aniran a l'Associació de Dones d'Andorra (ADA). Els actes de celebració del desè aniversari acabaran el mes de desembre amb l'encesa de llums de Nadal a Ordino. Precisament, aquest dissabte es complien els deu anys de la creació de l'Esbart.

El plat fort de l'espectacle va ser 'El Buner d'Ordino', una representació basada en la llegenda del mateix nom i que consta de quatre parts ('En un hostal d’Ordino', 'L’hostalera', 'La lloba' i 'Festa Major') i vuit balls tots ells amb coreografies pròpies creades per l’ocasió per Jordi Rubio -coreògraf i director de l’Esbart de Rubí-, Lluís Calduch – coreògraf i exdirector de l’Esbart Ciutat Comtal-; Pilar Capdevila i Sandra Tudó - directores de l’Esbart Valls del Nord- i Clàudia Borràs – dansaire de l’Esbart Valls del Nord i ajudant en la direcció artística. Les músiques noves també han estat compostes expressament per Jordi Barceló per aquest aniversari. 

L'Auditori Nacional va fregar el ple per a assistir a aquesta actuació tan especial.

8256fee0 b177 4577 8203 06165a26bf3b
Una de les danses de l'espectacle del desè aniversari.

 

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending