Els editors andorrans i pirinencs s'agruparan en un estand en la 38a Setmana del llibre en català

El certamen tindrà lloc del 9 al 13 d'aquest mes al Moll de la Fusta de Barcelona

Comentaris

Setmana del Llibre en Català de l'any passat.
Setmana del Llibre en Català de l'any passat. Altaveu

El ministeri de Cultura i Esports, a través de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques, comunica que participarà en la 38a Setmana del llibre en català que tindrà lloc del 9 al 13 de setembre a Barcelona. Enguany, degut a la crisi sanitària, l’esdeveniment es trasllada al Moll de la Fusta, una ubicació que permet complir amb tots els protocols sanitaris i de seguretat.

La Setmana del llibre en català és una mostra que té per objectiu promoure la lectura i la venda de llibres en català. Enguany agruparà 224 expositors repartits en 66 mòduls; un 2,25% més d’expositors, en relació a l’edició del 2019. En trobareu més informació a www.lasetmana.cat.

La participació a la Setmana agruparà sota el mateix estand, el número 60, el Govern d’Andorra, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu. Els objectius de la presència d’Andorra a la Setmana són aixoplugar els editors andorrans i pirinencs, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet per encàrrec o amb suport institucional i exposar, d’aquesta manera, una mostra del ventall cultural del Principat i del Pirineu.

Els editors del país, els escriptors i les entitats i institucions que tenen producció editorial podran vendre les seves obres en el mateix estand, donant un relleu especial a les darreres novetats.

Etiquetes

Comentaris

Trending