Els editors andorrans i pirinencs s'agruparan en un estand en la 38a Setmana del llibre en català

El certamen tindrà lloc del 9 al 13 d'aquest mes al Moll de la Fusta de Barcelona

Setmana del Llibre en Català de l'any passat.
Setmana del Llibre en Català de l'any passat. Altaveu

El ministeri de Cultura i Esports, a través de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques, comunica que participarà en la 38a Setmana del llibre en català que tindrà lloc del 9 al 13 de setembre a Barcelona. Enguany, degut a la crisi sanitària, l’esdeveniment es trasllada al Moll de la Fusta, una ubicació que permet complir amb tots els protocols sanitaris i de seguretat.

La Setmana del llibre en català és una mostra que té per objectiu promoure la lectura i la venda de llibres en català. Enguany agruparà 224 expositors repartits en 66 mòduls; un 2,25% més d’expositors, en relació a l’edició del 2019. En trobareu més informació a www.lasetmana.cat.

La participació a la Setmana agruparà sota el mateix estand, el número 60, el Govern d’Andorra, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu. Els objectius de la presència d’Andorra a la Setmana són aixoplugar els editors andorrans i pirinencs, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet per encàrrec o amb suport institucional i exposar, d’aquesta manera, una mostra del ventall cultural del Principat i del Pirineu.

Els editors del país, els escriptors i les entitats i institucions que tenen producció editorial podran vendre les seves obres en el mateix estand, donant un relleu especial a les darreres novetats.

Etiquetes

Comentaris

Trending