Cultura ofereix 22 places temporals de guia pels caps de setmana i l’estiu

El treball principal serà atendre a les persones que visitin els monuments i museus i donar a conèixer el patrimoni d'Andorra

Comentaris

Un bus de Montmantell als peus de Sant Miquel d'Engolasters.
Un bus de Montmantell als peus de Sant Miquel d'Engolasters. montmantell

Amb l'estiu, l'arribada de turistes fa que els museus i monuments del país hagin de dotar-se de recursos per poder atendre a les persones que s'hi acosten. En aquest sentit, des de Cultura han obert una convocatòria per cobrir 6 places de guia en caps de setmana i 16 per l'estiu. Els interessats poden presentar les propostes fins al 18 de maig.

El Ministeri de Cultura i Esports ha obert una convocatòria per cobrir 22 places com a guia cultural en caps de setmana i l’estiu en els als museus i monuments del país. La primera d’elles és de cap de setmana de juny a octubre, per la qual hi ha sis vacant i es treballarà al Conjunt Històric de les Bons, Sant Martí de la Cortinada, Sant Climent de Pal, Sant Serni de Nagol i Sant Miquel d’Engolasters, per transmetre als ciutadans d’Andorra i als turistes que visiten aquests indrets la singularitat de l’art romànic del país, a partir de les restes arquitectòniques i pictòriques conservades. L’horari laboral seria els dissabtes de les 10 a les 14 hores i de les 15 a les 18 hores, mentre que els diumenges de 10 a les 14 hores.

L’altra modalitat és de guia cultural a l’estiu -juliol i agost- amb 16 places disponibles. Les tasques a dur a terme consistirien a fer visites guiades i atendre el públic al Museu Casa d’Areny-Plandolit, al Museu Postal, a la Casa Rull, a l’Espai Columba, a la Farga Rossell, a la Casa de la Vall, al Museu Nacional de l’Automòbil, així com a l’exposició Abracadabra de l’Era del Raser d’Ordino.

Les ofertes de feina estan dirigides al públic amb interessos culturals i major d’edat. Els interessats poden adreçar-se al Departament de Promoció Cultural per obtenir més detalls sobre aquesta convocatòria, així com tenen de termini fins al 18 de maig per presentar les sol·licituds.

Etiquetes

Comentaris

Trending