El cor infantil basc Leioa Kantika Korala actuarà a la capital el 16 de setembre

El Cor de Rock farà d’amfitrió davant l’actuació d’un dels grups d’infants “de més prestigi internacional” i que ha deixat la seva empremta amb concerts per Europa, Amèrica i Àsia

Imatge del cor Leioa Kantika Korala.
Imatge del cor Leioa Kantika Korala. Leioa Kantika Korala

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella acollirà el proper 16 de setembre l’actuació del cor infantil Leioa Kantika Korala. La formació, procedent del País Basc, és un dels cors infantils “de més prestigi internacional”. El concert l’obrirà el Cor de Rock, amb qui s’han organitzat activitats conjuntes per compartir “una experiència musical i cultural mútua”.

El cor infantil Leioa Kantika Korala, originari del País Basc, oferirà un concert al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el proper dissabte 16 de setembre.

Segons s’ha informat mitjançant un comunicat, el concert l’obrirà el Cor de Rock i serà “l’oportunitat per gaudir d’un espectacle original tant per la posada en escena com per l’altíssim nivell vocal d’aquesta formació”.

Es tracta de la primera vegada que Leioa Kantika Korala visita el Principat i segons la nota de premsa del Cor de Rock, s’han organitzat activitats conjuntes on els membres de les dues formacions “tindran l’oportunitat de compartir una experiència musical i cultural mútua”.

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es podran comprar anticipadament a l’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp i el mateix dia del concert a la taquilla del Centre de Congressos.

El cor del País Basc està dirigit per Basilio Astulez i ha fet nombrosos concerts per Europa, Amèrica i Àsia en festivals, gires, guardons internacionals. També disposen d’enregistraments discogràfics, radiofònics i televisius i ha rebut més de 20 premis en certàmens nacionals i internacionals.

El comunicat destaca que la formació “impacta pel seu excel·lent nivell artístic, la seva increïble sonoritat i musicalitat, la seva innovadora programació, així com les seves acolorides i dinàmiques coreografies”.

Leioa Kantika Korala va néixer el 2000 al Conservatori de Música de Leioa i està formada per 50 joves estudiants de música de diverses especialitats i edats.

Etiquetes

Comentaris

Trending