El Cor de Cambra Les Éléments actuarà al santuari de Meritxell

El concert tindrà lloc el 29 de març a les 21 hores i s’emmarca dins de la programació de la temporada cultural impulsada per l’Ambaixada de França

El cor de cambra Les Éléments en una actuació.
El cor de cambra Les Éléments en una actuació.

El Cor de Cambra Les Éléments serà l'encarregat de posar la música en una nova sessió de la temporada cultural de l'ambaixada de França al país. Un repertori on a través de les diferents peces que interpretaran posaran en relleu l'atractiu de la zona pirenaica que provenen de diferents regions que el componen.

El santuari de Meritxell viurà una nit de música amb el Cor de Cambra Les Éléments en un esdeveniment inclòs dins de La Saison Culturelle de la France en Andorre de l’ambaixada de França al Principat. La cita serà el 29 de març a les nou del vespre en l’emblemàtic edifici religiós.

Amb el títol Au-delà des Cimes, une polyphonie en pays pyrénéens, el repertori estarà compost per diverses peces que apleguen joies del patrimoni polifònic d’Occitània, Catalunya, Aragó i el País Basc, així com noves obres contemporànies per celebrar els misteris i la bellesa dels Pirineus.

El Cor de Cambra Les Éléments, sota la direcció del seu fundador Joël Suhubiette, s’ha caracteritzat per ser un projecte amb una alta exigència musical. De fet, va ser nomenat el 2006 com a conjunt de l’any a les Victoires de la Musique Classique i, en nombroses ocasions, la crítica en ressalta la seva capacitat per dominar diferents repertoris.

Les entrades ja es poden comprar a la web del comú de Canillo a un preu de 15 euros per adult, 10 euros amb el Carnet Jove, i 5 euros per als infants.

Etiquetes

Comentaris

Trending