Andorra la Vella organitza concerts al carrer del 13 d’agost al 3 de setembre

S’oferiran set actuacions a la plaça de l’antiga caserna de Bombers, on s’habilitaran un centenar de cadires amb la separació requerida per garantir la distància social

El logotip de la iniciativa
El logotip de la iniciativa comu d'Andorra la Vella

La iniciativa ‘Ritmes, capital musical’, organitzada pel comú d’Andorra la Vella des de fa cinc anys, començarà el pròxim dijous i s’allargarà fins al 3 de setembre. El cicle d’actuacions comptarà amb set concerts, com ara tributs a Bruce Springsteen o Madonna, swing, música cubana i havaneres, entre altres, i tots tindran lloc a la plaça on estava l’antiga caserna de bombers a partir de dos quarts de vuit del vespre.

La previsió inicial era oferir els espectacles cada dimarts i dijous d’agost, però per prudència davant la situació sanitària es van ajornar. Enguany els concerts se celebraran en un únic espai, a diferència de l’any passat, on s’alternaven entre la plaça de la Rontoda i ‘The Cloud’. A més a més, la superfície comptarà amb un centener de cadires separades per garantir la distància social de seguretat.

Així doncs, el clònic del mític Johny Halliday, Johnny Vegas serà l’encarregat d’iniciar les actuacions. El dimarts següent, dia 18, serà el torn d’escoltar havaneres amb ‘Les anxovetes’, mentre que el dijous 20 arribaran els ‘Wax and Boogie’ amb un concert de boogie, woogie i swing. La darrera setmana d’agost es reserva per a les actuacions del ‘Cuarteto Ébano’ (música cubana), i el tribut a Bruce Springsteen de ‘Born to band’. Per finalitzar, la primera setmana de setembre hi haurà bossa nova a càrrec dels Bóssalo i el tribut a Madonna de ‘Who’s that girl’.

Aquest any també hi havien previstes tres actuacions adreçades pels més petits que s’han cancel·lat. No obstant això, es duran a terme a porta tancada pels infants inscrits a les activitats esportives i de lleure emmarcades en el cicle ‘Viu l’estiu 2020’. Els dies 10, 17 i 24 d’agost a dos quarts de dotze del matí, al pati de l’escola de Ciutat de Valls es delimitaran espais perquè puguin gaudir dels concerts amb els seus grups de convivència habituals.

 

Comentaris

Trending