Condemnen un porter de discoteca per agredir un client

L’home va donar un cop de genoll a un jove que li havia recriminat que hagués fet fora de local un amic seu agafant-lo pel coll

Els fets van tenir lloc a un local d'oci nocturn.
Els fets van tenir lloc a un local d'oci nocturn.

El Tribunal de Corts ha condemnat un porter d’una discoteca per l’agressió que va protagonitzar contra un dels clients del local, amb el qual s’havia discutit. El magistrat del cas l’ha considerat culpable d’una contravenció penal de maltractament i l’ha condemnat a dos mesos d’arrest nocturn condicional a banda d’indemnitzar la víctima pel telèfon mòbil que es va trencar a conseqüència del cop propinat.

Els fets van tenir el gener de l’any passat, quan el processat exercia com a porter d’una discoteca de la capital. Poc després de les cinc de la matinada, va tenir un enfrontament amb un jove client de l’establiment, al qual va treure fora agafant-lo pel coll. Un amic del noi expulsat s’hi va encarar i li va recriminar la seva forma de fer.

Quan l’expulsat i els amics ja marxaven del local, i segons consta com a fets provats a la sentència, el porter va acostar-se a la víctima –el noi que li havia criticat les formes- i, sense dir-li res, li va donar un cop amb el genoll a la part posterior de la cama dreta. De mal físic, de fet, gairebé no li va fer. Sí que va trencar el telèfon mòbil que l’agredit duia a la butxaca dels pantalons, valorat en 209 euros.

L’home va ser jutjat en rebel·lia. Fiscal i Tribunal coincideixen a assenyalar que els fets corresponen a una contravenció penal de maltractament corporal lleu, tot indicant que així s’ha de considerar en no haver generat “un resultat lesiu” que, en cas d’haver-se produït, sí que suposaria una infracció penal de lesions. Per això li imposen una pena de dos mesos d’arrest nocturn condicional. A banda, també se’l condemna a pagar a la víctima 62 euros, la diferència entre el que va pagar l’asseguradora pel telèfon mòbil trencat i el cost de l’aparell.

Comentaris (1)

Trending