Cerni Cairat lidera una candidatura a les properes comunals a Sant Julià de Lòria

Els promotors mostren la preocupació per diversos projectes de l’actual equip comunal i compten amb el suport d’Amics de la Rabassa

Imatge de la tirolina que actualment hi ha a la cota 1.600 de Naturlandia.
Imatge de la tirolina que actualment hi ha a la cota 1.600 de Naturlandia.
Cerni Cairat Perrigault, fill de l’excònsol menor de Sant Julià de Lòria Josep Maria Cairat, impulsa una candidatura a les properes eleccions comunals a la parròquia laurediana que tindran lloc el proper mes de desembre. La candidatura ha nascut amb l’objectiu de revitalitzar la parròquia i els seus promotors han mostrat la preocupació per diversos projectes de l’actual equip comunal com ara el ràfting o la tirolina de Naturlandia. Es proclamen independents i han rebutjat les propostes que els han arribat d’altres formacions, com ara Demòcrates.

La candidatura d’un grup de lauredians liderats per Cerni Cairat Perrigault continua agafant forma.  El fill de l’excònsol menor de Sant Julià de Lòria, Josep Maria Cairat és el cap visible d’una formació que ha nascut en resposta a diversos projectes de l’actual majoria al comú de Laurèdia en Comú com ara la tirolina o el ràfting. A més, tenen l’objectiu de revitalitzar una parròquia en plena decadència comercial i hotelera.

 La candidatura ja ha rebut diversos suports i entre ells el del col·lectiu Amics de la Rabassa que ha posat a la seva disposició material i els informes que tenen sobre Naturlandia. Però, a banda dels suports, també han tingut aproximacions per part de partits polítics com Demòcrates, que forma part de l’actual coalició de govern al comú. La formació és independent.

Cerni Cairat, entrenador i esquiador de fons, nascut l’1 de gener del 1993, és tècnic de l’Esquí Club La Rabassa-Naturlandia. El mes de febrer passat va formar part de la delegació andorrana que va participar al Festival Olímpic de la Joventut d’Hivern a Sarajevo (Bòsnia). El 2012 va competir a la primera edició dels Jocs Olímpics de la Joventut, a Innsbruck (Àustria) i l’any passat, formant equip amb Carola Vila i Irineu Esteve va obtenir el segon lloc al Campionat d’Espanya d’esquí de fons per relleus disputat a Cadanchú que va guanyar l’equip de Catalunya.

Comentaris (4)

Trending