Ajornats els partits de la selecció de futbol davant Moldàvia i Illes Fèroe

El president i el secretari general de la FAF, Fèlix Álvarez i David Rodrigo, han participat en la reunió telemàtica de la UEFA que ha decidit que l’Eurocopa es posposa pel 2021

Félix Álvarez, just abans de començar la reunió telemàtica.
Félix Álvarez, just abans de començar la reunió telemàtica.

Com era d’esperar, els partits amistosos que la selecció de futbol havia de disputar a finals de mes a Moldàvia i contra Illes Feroe, a l’Estadi Nacional, han quedat ajornats. La decisió s’ha pres en la reunió telemàtica que han mantingut les 55 federacions de la UEFA i en la qual han participat el president de l’andorrana (FAF), Félix Álvarez, i el secretari general, David Rodrigo. Entre altres decisions, també s’ha decidit ajornar l’Eurocopa que s’havia de celebrar al juny, fet que dona més marge per a la finalització de les respectives lligues domèstiques.

La trobada on-line ha abordat les diferents problemàtiques que la crisi del coronavirus ha posat a sobre del món del futbol. Una d’elles eren els partits amistosos que estaven previstos per a finals de mes. Andorra havia de visitar Moldàvia, el dia 26, i rebre després les Illes Fèroe, el 30. Aquests dos partits han quedat ajornats i es jugaran, sempre que l’evolució de la situació ho permeti. “Hem de veure què fem amb els que ja teníem planificats per llavors”, ha apuntat Álvarez.

També queden posposats els partits, en aquest cas oficials, de la selecció sub’21. Anglaterra i Àustria eren els rivals. Tots dos compromisos també es passen al juny o al juliol en funció tant de com evolucioni la crisi com dels acords que s’hauran de tancar amb les respectives federacions.

La UEFA ha decidit la suspensió de l’Eurocopa, que es disputarà l’any vinent. Això dona marge per a l’acabament de les lligues domèstiques i les competicions continentals (Lliga de Campions i Europa League). Pel que fa al campionat domèstic, la data límit per a la finalització serà el 21 de juny. “Crec que podrem encaixar-ho bé depenent de com acabi aquesta situació”, ha comentat el president de la FAF.

Etiquetes

Comentaris

Trending