El Rotary Club Andorra ajudarà a gaudir de Nadal a les famílies més necessitades

L’entitat atorgarà articles de primera necessitat, joguines, llibres i menjar a una seixantena de llars amb dificultats econòmiques

L'anterior botiga solidària de la Creu Roja
L'anterior botiga solidària de la Creu Roja

El Rotary Club Andorra s’ha compromès amb les famílies més necessitades del país a les portes d’un Nadal enfosquit per la Covid-19, per assegurar que cap infant es quedi sense el seu regal i puguin gaudir d’un àpat tradicional. Així doncs, l’entitat aportarà articles de necessitat  llibres i joguines que fomentin els valors de l’aprenentatge i de compartir i proveirà als usuaris de la Botiga Solidària de la Creu Roja perquè totes puguin celebrar un sopar de caràcter festiu.

La irrupció de la pandèmia de la Covid-19 ha perjudicat una de cada tres famílies amb infants al país, en l’àmbit econòmic, però sobretot en el psicològic, motiu pel qual l’objectiu d’aquesta iniciativa és tornar a il·lusionar els més petits i donar un missatge d’esperança a les llars més necessitades.

Així doncs, el Rotary Club Andorra apadrinarà les cartes que els nens i nenes han escrit al Pare Noel per valor de 60 euros cadascuna i aportarà articles de necessitat, llibres i joguines que fomentin els valors de l’aprenentatge i de compartir, els quals estaran disponibles al Centre Comercial Andorrà. Aquesta acció beneficiarà a un total de 30 nens, entre nadons, infants i adolescents -també majors de 18 anys que convisquin amb els pares-, corresponents a 22 unitats familiars. En la mateixa línia, l’entitat proveirà a les 60 famílies usuàries de la botiga solidària de la Creu Roja perquè totes puguin celebrar un àpat de caràcter festiu.

El lliurament es farà durant la tarda de dimecres i el matí del dijous a la Botiga Solidària de la Creu Roja i el valor que s’ha destinat a la campanya és de 6.000 €.

El Rotary Club Andorrà ha volgut agrair “l’ajuda inestimable” de tot l’equip del Centre Comercial Andorrà, que “s’ha bolcat en aquesta campanya” amb la preparació dels regals. El lliurament, tant dels obsequis com del capó es farà durant la tarda de dimecres i el matí del dijous a la Botiga Solidària de la Creu Roja. El valor que s’ha destinat a la campanya és de 6.000 €.

D’altra banda, l’entitat també participa amb una donació econòmica en el programa de primers auxilis per a infants PAPI, que la Creu Roja dedica des de l’any 2009 als alumnes del darrer curs de primària dels tres sistemes educatius. El Rotary Club d’Andorra ha destacat que, durant els més de quaranta anys d’història, sempre ha volgut estar, des de la solidaritat i el compromís, al costat dels projectes humanitaris que es realitzen a Andorra. En aquest sentit, el compromís i l’aliança entre les dues entitats benèfiques es remunta a la creació de la Creu Roja Andorrana, que va ser iniciativa del llavors president del Rotary Club, Antoni Aristot.

Comentaris

Trending