Recaptació rècord als Encants Vintage

Unicef destinarà els 21.612 euros aconseguits amb la venda de productes donats per particulars i empreses a un projecte a Zàmbia

Molné i Álvarez Mora amb el memoràndum signat.
Molné i Álvarez Mora amb el memoràndum signat. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

21.612 euros. És al recaptació aconseguida en la vuitena edició dels Encants Vintage impulsats pel comitè andorrà de l’Unicef. Es tracta d’una quantitat rècord des que es va engegar la iniciativa. Tots els diners aconseguits es destinaran a un programa que l’ONG té a Zàmbia.

Els Encants van romandre oberts tres dies, de dimecres a divendres de la setmana passada, a Caldea. Al llarg de les tres jornades, són moltes les persones que han volgut col·laborar, però també empreses que han ofert articles de moda tan nous com de segona mà per poder ser venuts, Amb aquestes transaccions, s’han aconseguit uns ingressos de 21.612 euros. Les peces que no s’han venut continuaran a la venda mateix local, que el comitè pensa tornar a obrir periòdicament.

Els diners es destinaran al projecte de Zambià, que consisteix a construir una xarxa de centres INSAKA, que serveix per garantir i promoure una atenció sòlida i oportuna per als infants petits i els seus cuidadors de les seves comunitats. La iniciativa permet proporcionar educació als nens, però també formació i assessorament als pares i als cuidadors.

SIGNAT L’ACORD D’ENTESA AMB LA MASSANA

Per altra banda, aquest dilluns al matí la presidenta d’Unicef, Laura Álvarez Mora i la cònsol major de la Massana, Olga Molné, han signat un memoràndum d’entesa que posa negre sobre blanc el compromís verbal que fa temps que mantenen totes dues parts, emmarcat en el projecte ‘Parròquies amigues de la infància’. Totes dues han remarcat la importància de fer participar els nens en iniciatives que contribueixen a millorar els pobles on resideixen.

Etiquetes

Comentaris

Trending