El Rebost Solidari de Càritas Sant Julià rep les primeres verdures dels horts socials

La quarta edició del projecte compta amb 21 pagesos entre els quals hi ha alumnes de la Universitat d'Andorra (UdA)

Estudiants de la Universitat d'Andorra amb la primera collita.
Estudiants de la Universitat d'Andorra amb la primera collita. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Rebost Solidari de Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria ha rebut les primeres verdures dels horts socials. La quarta edició del projecte compta amb 21 pagesos entre els quals hi ha alumnes de la Universitat d'Andorra.

Els pagesos cultiven tota mena de verdures, des de pebrots, cebes, alls i porros fins a bròquil, tomàquets, carrotes i cols. Els 21 pagesos van rebre 4.000 plantes de verdures i hortalisses.

Tot i que el projecte solidari es va iniciar arran de la irrupció de la pandèmia del coronavirus per a donar suport i ajudar a les famílies que més ho necessitaven, des del comú de Sant Julià de Lòria s’ha apostat per mantenir-lo actiu per a conservar aquest vessant social.

Els tres alumnes a la seva parcel·la d'hort.

Relacionat

Monitoritzar espais verds en una universitat on no hi ha espais verds

La novetat d'aquesta edició és la participació d'estudiants de la Universitat d'Andorra (UdA) que cultiven una parcel·la dels horts socials del Dau i del Ganxo, al costat del riu de Llumeneres. La concessió permet així orientar l’ús de l’hort a projectes educatius i tecnològics en el marc de l’activitat acadèmica universitària.

Comentaris

Trending