La Creu Roja Andorrana i els comuns faran un seguiment integral als ciutadans més vulnerables

Els cònsols també han presentat un projecte que preveu reduir la contaminació amb la utilització de pèl·lets com a combustible als edificis de l'administració pública

La roda de premsa telemàtica posterior a la reunió de cònsols
La roda de premsa telemàtica posterior a la reunió de cònsols Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

La Creu Roja Andorrana durà a terme un projecte per millorar l’assistència sanitària als ciutadans més vulnerables del Principat anomenat ‘Menjar més bé, àpats a domicili’. La iniciativa preveu el repartiment d’aliments a les llars de les persones que tenen dificultats per sortir del seu habitatge i el seguiment integral dels afectats per donar resposta a les seves limitacions. Les accions previstes comptaran amb el suport dels diferents comuns amb l’objectiu d’arribar als residents que ho necessitin i personalitzar al màxim cada cas concret.

D’altra banda, durant la roda de premsa posterior a la reunió de cònsols d’aquest dimarts s’ha presentat un estudi per millorar l’eficiència energètica dels edificis públics. Concretament, el projecte planteja la substitució de les calderes de combustible no renovable per altres que funcionin amb pèl·lets, un material fabricat a partir de serradures de biomassa vegetal, normalment residus forestals. L’obtenció d’aquest combustible es faria amb les restes de les neteges dels boscos que es fan periòdicament i la implantació d’aquesta mesura preveu un pressupost inicial de 600.000 euros.

Comentaris

Trending