AUTEA rep l’acreditació del Govern com a entitat prestadora de serveis socials i sociosanitaris

El servei de temps de lleure específic  'Grup Jove', amb més de tres anys d’activitat, serà el primer programa que formarà part de la cartera de serveis

El gruo de joves d'AUTEA.
El gruo de joves d'AUTEA. AUTEA

L’associació del trastorn de l’espectre de l’autisme d’Andorra (AUTEA)  ha estat  acreditada com a entitat prestadora de serveis socials i sociosanitaris per part del Govern. El servei de temps de lleure específic  'Grup Jove', amb més de tres anys d’activitat, serà el primer programa d’AUTEA que passarà a formar part de la Cartera de serveis socials i sociosanitaris.

 

 

Aquest servei  va ser creat per AUTEA l’any 2019 a demanda de nombroses famílies de l’associació preocupades per l’aïllament i la manca d’interaccions socials dels seus fills quan  arriben a l’adolescència. Aquest programa ofereix suport i acompanyament a joves amb TEA  d’entre 17 i 30 anys per què puguin aprendre habilitats socials i millorar la seva inclusió en la comunitat.

Des d’AUTEA es vol agrair la confiança rebuda tant per part dels associats, com de diferents entitats i ciutadans del país, així com dels professionals del Ministeri d’Afers Socials, Joventut Igualtat .

Etiquetes

Comentaris

Trending