La visita de Rebelo de Sousa a Andorra serà el 12 de juny

L’ambaixador de Portugal, Joao Mira-Gomes, ho ha confirmat durant la seva estada al país, justament per enllestir els preparatius del viatge del mandatari lusità

Comentaris

Mira-Gomes signa el llibre d'honor del comú sota la mirada de David Astrié.
Mira-Gomes signa el llibre d'honor del comú sota la mirada de David Astrié. COMÚ ANDORRA LA VELLA

L’ambaixador de Portugal a Andorra, Joao Mira-Gomes, es troba de visita aquests dies al país. El principal objectiu de l’estada és la preparació de la visita del president lusità, Marcelo Rebelo de Sousa el mes vinent. Concretament, el 12 de juny. Aquest divendres, el diplomàtic ha estat rebut al comú d’Andorra la Vella, pel cònsol menor de la capital, David Astrié.

La data concreta del desplaçament del mandatari encara no està fixada. Fins ara, se sap que seria entre el 10 i el 13 de juny. La seva intenció és celebrar el Dia de Portugal amb la comunitat lusitana resident al Principat però també a Anglaterra, on anirà a Londres. Finalment, l’estada a Andorra està fixada pel dia 12.

I és en aquest compromís en què s’emmarca el desplaçament de Mira-Gomes. El diplomàtic ha volgut fer els preparatius d’aquesta visita oficial, la segona de Rebelo de Sousa al Principat. En la seva estada, ha visitat la seu del comú d’Andorra la Vella. Allà ha estat rebut pel cònsol menor, David Astrié, i ha signat en el llibre d’honor de la corporació.

No ha estat pas l’única etapa de Mira-Gomes. El diplomàtic també s’ha trobat, ja a l’edifici administratiu de Govern, amb la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach. En l’agenda, lògicament, també la futura visita del president portuguès.

Mira-Gomes i Ubach.
Mira-Gomes i Ubach.

Comentaris

Trending