Andorra participa en el Dia internacional de la llengua materna

S’ha creat una pàgina web per donar visibilitat a les llengües i el Principat i el català són presents amb dos poemes, un de Teresa Colom i un altre de Josep Dallerès

Cartell d'enguany del Dia internacional de la llengua materna
Cartell d'enguany del Dia internacional de la llengua materna

Andorra ha participat en el Dia internacional de la llengua materna, que es commemora el dia 21 de febrer. Enguany el país amfitrió és Bangladesh i la celebració s’ha fet en format virtual. Els departaments de Política Lingüística i d’Afers Multilaterals i Cooperació, juntament amb la Delegació Permanent d’Andorra a la UNESCO han col·laborat per aportar continguts a la jornada, declarada dia internacional per la Conferència General d’aquest organisme el novembre de 1999. 

El lema d’aquest any ha estat ‘El multilingüisme afavoreix la inclusió lingüística i cultural a la societat’ i s’ha volgut donar visibilitat a la diversitat de llengües amb la creació d’una pàgina web que inclou dos apartats: un de dedicat a l’exposició d’idiomes i un altre que conté espectacles culturals. 

Andorra i el català hi són presents amb el poema ‘M’aparto un fil...’ de Teresa Colom, que apareix en primer lloc a l’apartat d’exposició, i el poema de Josep Dallerès ‘Al pas de cada nit’, interpretat pel cantautor Xavi Dallerès, que es pot veure a la pestanya d’espectacles culturals.  

Etiquetes

Comentaris

Trending