‘Ritus satànic’, bretolada o simple brossa?

La policia investiga l’aparició d’un seguit de creus i altres elements de simbologia religiosa escampats a prop d’un magatzem-abocador d’una empresa cimentera a Santa Coloma

¿Alguna mena de ritus, una bretolada o unes simples andròmines de les quals algú es volia desprendre? En tot cas, els responsables d’una empresa cimentera que té una part de les seves instal·lacions a Santa Coloma han pensat que podia ser la primera de les possibilitats esmentades, i han acabat alertant la policia per evitar-se ensurts i problemes. El cas ha succeït al carrer Mossèn Lluís Pujol i ara per ara el cos policial no sembla donar-li major importància.

Sí que és cert, indiquen les fonts, que l’escampada de creus a la zona i altres elements de simbologia religiosa o similar feia una mica de fresa. Cert respecte. No és que estiguessin disposats en cap ordre ni concert concret. Però no es podia descartar del tot que algú hagués disposat aquells objectes allí de forma voluntària i amb alguna intencionalitat com a mínim dubtosa.

Els agents de la policia han estat alertats al tomb de les 11 del matí. Funcionaris del cos s’han desplaçat fins al lloc i, efectivament, han pogut observar la parafernàlia de creus i altres. Han fet una petita recerca per la zona sense trobar ningú que pogués estar vinculat als objectes i, sobretot, no han trobat cap indici de sang ni la presència de cap animal mort.

Així les coses, s’han donat les ordres preceptives perquè es retiressin les andròmines i que siga el que vulgui i, almenys ara per ara, s’ha donat el cas per tancat. Però queda anotat per si apareixen algunes escenes similars els propers dies. Que mai no se sap.

Comentaris (1)

Trending