La mare de totes les batusses

Sis agents de policia i dos urbans d’Escaldes han d’intervenir per poder frenar un altercat originat entre el responsable i un client d’un pubEl detingut més violent dels tres arrestats va acabar trencant el vidre del cotxe policial d’un cop de peu i els fragments van impactar al front d’un uniformat

Tres detinguts, un agent de policia ferit al front per l’impacte dels fragments d’un vidre trencat. Un cotxe policial desmanegat. I cinc uniformats més més dos urbans d’Escaldes intervenint per aturar una batussa de les bones en un pub del carrer Prat Gran escaldenc. Balanç aproximat d’un altercat molt violent ocorregut la matinada de dissabte.

Passaven uns quants minuts de les tres quan des del local en qüestió es va requerir la presència de la policia. Un home de 26 anys visiblement alterat -les coses de l’alcohol, com a mínim- es mostrava molt agressius vers el responsable del pub. Quan els policies van arribar, el ‘xou’ va incrementar de nivell. No només l’individu inicialment conflictiu es va encarar amb els agents sinó que dos persones més, tots residents, s’afegeixen a la batussa per impedir el control de l’home que havia originat l’altercat.

El ‘conflicte’ agafa unes dimensions excessives fins al punt que els uniformats han de demanar suport a d’altres patrulles. Sis agents finalment han d’intervenir més dos membres del servei de circulació escaldenc per reduir i acabar detenint els tres homes. De 26 anys com s’ha dit qui més violent es mostra i de 35 i 40 els altres dos. Tots acabarien recuperant la llibertat hores després.

Una vegada els detinguts són introduïts en diferents vehicles policials, el detingut que durant tota la intervenció es va mostrar més violent va continuar fent de les seves. Fins al punt que en un moviment brusc acaba donant un cop de peu molt agressiu a la porta posterior esquerra, des de l’interior, òbviament, i més enllà de desquadrar la porta fa saltar el vidre de la finestra a bocins. Alguns dels fragments de cristall acaben impactant al front d’un agent que acaba sagnant.

Comentaris (4)

Trending