Habitació a preu de pis sencer

Entre les limitades ofertes de lloguer a algunes webs del país ha sobtat especialment una que anuncia una suite en un habitatge compartit per 800 euros

L’accés a l’habitatge de lloguer continua sent missió gairebé impossible. La poca oferta, unida a l’elevada demanda, fa que els preus siguin cada cop més desorbitats i que s’aprofiti l’oportunitat per treure’n més part del que seria habitual. Entre els limitats anuncis que es veuen a algunes webs del país, ha sobtat especialment entre aquells que recerquen habitatge. 800 euros per una única habitació en un pis compartit.

L’oferta es troba a una de les principals webs immobiliàries del país. Almenys, una de les més consultades. De primeres, segons els usuaris, sobta pel baix preu. S’anuncia com a pis de lloguer a Encamp, 3 habitacions, 150 metres, per 800 euros. Observant la situació, una oportunitat que no es pot deixar perdre. La lletra petita, com és més habitual del que caldria esperar, indica ben bé una altra cosa. També és cert que en cap moment s’oculta del tot, sinó que la informació és ben bé confusa.

A la descripció, així com quan es demana a l’anunciant, s’indica que el preu de 800 euros no són pel pis, sinó per una única habitació. Per una suite amb bany incorporat, més concretament. També té terrassa de 70 metres quadrats, electrodomèstics, despeses com llum i internet incloses i una plaça de pàrquing. A compartir amb qui ja resideix a la casa. La situació genera dubtes, principalment, si realment la situació ha arribat al punt en què una persona no pot viure sense compartir el seu habitatge o es tracta, simplement, d’una forma d’aprofitar-se de les dificultats.

Comentaris (12)

Trending