‘Fitxatge’ de primavera

Eder Sarabia recupera per a la causa tricolor el golejador Carlos Martínez, després de nou setmanes lesionat i just en el moment decisiu de la temporada

L’FC Andorra afronta la recta final de la lliga amb totes les opcions del món. Ja fa setmanes que s’ha guanyat el dret a ser considerat, juntament amb Albacete i Vila-real B, candidat a l’ascens directe. I en aquesta lluita ha obtingut un reforç de luxe, un fitxatge de primavera que pot ser clau. Carlos Martínez ha tornat a l’equip després de superar una lesió de nou setmanes i ho fa convençut que pot aportar el seu gra de sorra en la pugna pel somni de l’ascens.

Ja davant el Castelló, el mataroní va poder vestir-se de curt i va saltar cinc minuts al camp. Dissabte passat, a Palamós, va ser titular. I va gaudir d’opcions per increment el compte golejador d’aquesta campanya. Fins ara, sis dianes, a banda de quatre assistències. El que queda clar és que ha tornat “amb il·lusió”. Gairebé amb la mateixa que si fos un “fitxatge”.

“Ho hauríem signat tots: arribar a aquest tram final amb totes les opcions possibles per aconseguir aquest objectiu tan maco”, remarca el davanter tricolor

I és que, recorda, al llarg de la seva carrera, Carlos Martínez s’havia acostumat a tenir sort amb els problemes físics. “M’he lesionat poc i mai tant de temps, fins a nou setmanes”, apunta. Per això, afirmat que “tinc la il·lusió de qui comença i vull ajudar l’equip que tanta estima m’ha donat aquests dos mesos”.

Malgrat la seva absència, l’equip ha estat capaç de mantenir un molt bon nivell. Tant que se situa a la part alta de la taula, lluitant pel títol de campió del grup 2 de Primera RFEF. La plaça que dona accés a l’ascens directe. A banda, que tampoc es pot oblidar, compta amb un avantatge de deu punts dins de la zona de promoció.

“Ho hauríem signat tots: arribar a aquest tram final amb totes les opcions possibles per aconseguir aquest objectiu tan maco”, remarca el davanter tricolor. El secret? “Hem fet les coses molt bé i tothom està donant un nivell molt alt”, afirma. I això ha permès que “estiguem on desitjàvem, on volíem i, ara, ens toca fer el que hem anat fent, amb el nostre pla i la nostra idea de joc”.

Carlos Martínez Costa Brava.
Carlos Martínez ja va tenir opcions de marcar a Palamós.

Avisa el golejador que “ens venen les vuit jornades més complicades de la temporada, ja que tothom es juga coses”. Toca, apunta, “centrar-nos en el nostre joc i en què les coses continuïn sortint, en donar el màxim possible”.

Per a això, Carlos Martínez assegura estar preparat al 100%, malgrat les setmanes lesionat. “Tenim un cos mèdic molt bo que m’ha preparat molt bé. M’han ficat molt bé físicament i així em trobo, amb bones sensacions”, ha assegurat. I té ganes de poder aportar el seu gra de sorra. “La lesió m’ha tallat les xifres que portava d’anys anteriors, però no penso a marcar gols, sinó treballar bé, trobar les bones sensacions i ajudar l’equip amb allò que sigui: amb treball, amb assistències, amb tot allò que pugui sumar”, remarca.

Comentaris

Trending