Fins i tot la policia busca a Alf

Un grup de ciutadans, que han mobilitzat agents del cos d’ordre, cerquen pel Pas de la Casa un gos creuat de yorkshire que s’ha extraviat després de ser queixalat per un altre ca

Un grup de ciutadans del país, molts amics i coneguts de la propietària d’Alf, cerquen des de primera hora de la tarda pel Pas de la Casa un gos creuat amb yorkshire que s’ha extraviat després que un altre ca l’hagi aparentment queixalat. Els cercadors han mobilitzat fins i tot la policia perquè estiguin al cas si mai veiessin l’animal. De fet, segons han explicat persones coneixedores de la cerca, en algun moment se l’ha donat per mig localitzat però no s’ha deixat agafar.

Entre la por i la ‘ràbia’ que li hauria generat la queixalada, l’animal estaria més esquerp que de costum i, per ara, en els instants que ha semblat tenir-lo sota control, no s’ha deixat acabar d’agafar. En tot cas, asseguren persones que formen part del dispositiu de cerca, que no es descarta que s’ampliï en les properes hores, Alf està degudament censat i identificat.

PHOTO 2022 05 10 18 49 36
Una imatge d'Alf.

El gos, que està al dia de les atencions veterinàries que li pertoquen, porta el xip corresponent i el QR que permet identificar-lo. En tot cas, si mai el localitzés algú que no el pogués atrapar o que tot i agafant-lo no li fos possible identificar-lo a través dels dispositius que porta incrustats, es pot contactar amb una de les persones que participa en la cerca (365308 Majo).

Etiquetes

Comentaris

Trending