(Ex)autoritat massanenca = problemes al volant

Fins a tres consellers o exconsellers comunals a l’oposició han sofert incidències les darreres setmanes tot conduint: a dos se’ls ha retirat el permís per donar positiu en controls d’alcoholèmiaEl tercer afectat va resultar ferit lleu en bolcar amb el totterreny aquest diumenge a Pal en no respondre-li el 4x4 del vehicle, en el qual també hi viatjaven els fills, que van sortir il·lesos

Comentaris

Ser autoritat comunal o haver-ho estat recentment a la Massana, sobretot si el càrrec que s’ha desenvolupat s’ha exercit des de la minoria, està renyit amb el volant. O almenys aquesta és la malaurada conclusió a la qual es pot arribar veient els ‘problemes’ que han tingut tot conduint tres consellers o exconsellers comunals a l’oposició. Sortosament per a ells, els ensurts no han quedat en gran cosa. Ni a nivell penal ni, menys encara, a nivell de salut.

En dos casos, haurien vist com després de ser formalment detinguts per donar positiu en controls d’alcoholèmia han estat sancionats, de forma més notòria, amb la suspensió del permís de conduir. Les fonts consultades han assegurat que els arrestos es van produir ja fa alguns dies i que ho van ser en el marc de la campanya específica de controls d’alcoholèmia que la policia du a terme habitualment en el marc de les festes nadalenques i entorn. Un dels casos va ser abans d’iniciades pròpiament dites les festes.

En l’altre afer, la policia hauria hagut d’intervenir no pas per un control d’alcoholèmia estricte, que hi va acabar sent, sinó per un petit connat d’accident viari. En una petita batussa, el vehicle de l’ex-autoritat comunal (i nacional en aquest cas) hauria donat un petit cop contra un vianant. En ser alertada la patrulla, es va fer el pertinent control, i en donar positiu el mateix, el resultat final més evident hauria estat la retirada del permís de conduir.

Finalment, l’últim incident amb una exautoritat comunal massanenca hauria estat aquest mateix diumenge. Quedi clar d’entrada i ben definidament que en aquesta ocasió no hi té res a veure l’alcohol. En aquest cas, segons algunes fonts, no hauria respost adequadament el dispositiu 4x4 del Toyota Land Cruiser que conduïa l’home a l’altura del punt quilomètric 9,750 de la carretera genral CG-4, a Pal. El vehicle, en el qual viatjaven l’home i els seus fills, va acabar bolcant. El primer es va fer ferides de caràcter lleu. I la resta d’ocupants van sortir il·lesos.

Comentaris

Trending