Preparats per a la nit més màgica de l'any

Els Reis Mags d'Orient recorreran totes les parròquies del país aquest dissabte a la tarda, omplint els carrers d'il·lusióLa cavalcada més gran serà la d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, en la qual participaran 500 persones i repartiran 12 tones de caramels

Comentaris

Els Reis Mags d'Orient ja es preparen per sortir aquest dissabte a la tarda amb les seves carrosses i per posar-ho tot a punt per a la nit més màgica de l'any. Totes les parròquies del Principat rebran a Ses Majestats a través de diverses comitives reials que recorreran els carrers del país. Uns carrers on es respirarà molta il·lusió i alegria, i en què es repartiran milers de caramels. Ses Majestats també rebran els infants perquè els hi puguin lliurar les seves cartes. 

Escaldes-Engordany i Andorra la Vella organitzen, com porten fent-ho des de l'any 1998, la cavalcada conjunta dels Reis Mags. Aquesta serà la més gran del país, formada per setze carrosses i en la qual  participaran 500 persones, repartint fins a una dotzena de tones de caramels. Així, la comitiva sortirà a dos quarts de set de la tarda des de la plaça dels Dos Valires d'Escaldes-Engordany, passarà cap a Josep Viladomat, les avingudes de les Escoles i Carlemany, l'Avinguda Meritxell, la plaça Guillermó i finalment la cavalcada acabarà a la plaça del Poble de la capital del Principat, al voltant de dos quarts de nou de la nit, on els Reis Mags seran rebuts pels infants.

A Encamp, Melcior, Gaspar i Baltasar acompanyats per les carrosses arrancaran el recorregut a les sis de la tarda a la zona de la Prada de Moles, recorreran la localitat amb la companyia d'una cercavila fins a la plaça dels Arínsols. Al Pas de la Casa els reis arribaran en tot terrenys i carrosses al centre esportiu, després d'un castell de focs d'artifici i un descens de torxes per les pistes d'esquí, que començarà a partir de les sis de la tarda a la pista Directa del Pas de la Casa. 

Comitives reials | Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

A les Valls del Nord d'Andorra, la primera cavalcada en sortir serà la de la Massana que ho farà a les cinc de la tarda des de Prat Gran del Colat. A continuació, Ses Majestats - que arribaran a lloms d'un cavall -  passaran per l'Avinguda Sant Antoni i després tornaran pel mateix camí per recórrer l'Avinguda del Través, abans d'aturar-se a la plaça de les Fontetes, on seran rebut pels cònsols i repartiran llaminadures, tot saludant als infants. En canvi, a la parròquia d'Ordino les comitives reials sortiran a dos quarts de set de la tarda i primer visitaran els padrins de la Casa Pairal. D'on sortiran des del carrer dels Cóms per dirigir-se cap a l'Andorra Congrés Centre Ordino, on seran rebut pels cònsols. 'Els Pastorets' de la parròquia actuaran juntament amb el Grup Artístic d'Ordino i la Coral Casamanya. Tot seguit, Ses Majestats aniran a l'església parroquial a fer l'adoració del nen Jesús i compartiran una xocolatada amb els assistents a la plaça Major, tot acomiadant-se amb una pluja de caramels.

A Canillo els Reis Mags d'Orients faran un recorregut pel poble a partir de les 18 hores. La sortida serà al pàrquing del telecabina i aniran fins a la plaça del Prat del Riu  o bé fins al Palau de Gel en cas que els temps no acompanyi aquest dissabte a la tarda. En qualsevol cas, sigui a un lloc o a un altre els reis escoltaran i rebran els desitjos i les cartes dels infants.

A Sant Julià de Lòria la comitiva reial sortirà a les sis de la tarda. Prèviament a les 17 hores ja hauran estat rebuts pels cònsols a la Llar de Lòria amb coca i cava. Tot seguit, a les 18 hores aniran a la Casa Comuna vella per fer l'adoració del nen Jesús. La cavalcada continuarà pels carrers del poble per acabar al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, on es lliuraran les cartes als Reis al vestíbul d'aquest. 

Etiquetes

Comentaris

Trending