La pugna bancària també ‘es juga’ damunt el parquet

Andbank esdevé patrocinador i un dels protagonistes de la campanya d’abonaments d’un dels rivals del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa, el San Pablo Burgos L’entitat bancària aplicarà un descompte de cent euros als aficionats castellans que obrin un compte en el moment de renovar el carnet de soci

Comentaris

La rivalitat bancària andorrana ha arribat també al parquet. No pas al parquet borsari, que seria un escenari habitual de pugna si les entitats bancàries del Principat cotitzessin. No, no és aquest el parquet on des d’aquesta primavera hi ha pugna. Es tracta del rectangle de joc del món de la cistella. És clar que en les quatre temporades que fins ara el BC Andorra porta jugades a la Lliga Endesa en aquesta segona etapa ACB MoraBanc n’ha estat el principal patrocinador. Doncs Andbank també té presència publicitària en la competició.

No és l’espònsor principal, però el banc dels Cerqueda i els Reig, en la seva extensió espanyola, està adquirint aquestes setmanes molta promoció com a ‘partner’ d’un altre club de la mateixa categoria que l’equip que la propera temporada entrenarà el basc Ibon Navarro. El CB Miraflores, més conegut en el món de la cistella actualment com a San Pablo Burgos, compta entre els seus patrocinadors amb Andbank. I, ep!, també amb Más Móvil, la companyia de la qual té accions Andorra Telecom i amb la qual els darrers temps també ha fet alguna operació amb l’esmentada entitat bancària.

Andbank és clarament protagonista aquestes setmanes a Burgos. La seva oficina a la ciutat castellana és el punt necessari per on han de passar tots els socis de l’entitat que vulguin renovar l’abonament. La bona campanya feta pel Burgos, on en la seva primera temporada ACB hi ha jugat l’exMoraBanc Thomas Schreiner, que no renovarà, ha incrementat en cent euros (100) el preu dels abonaments, un increment gens menyspreable. Però que Andbank permet estalviar.

Andbank assumeix gran part del protagonisme de la campanya d’abonats del Burgos. L'entitat financera aplicarà un descompte de 100 euros als aficionats que obrin un compte en el moment de la renovació. Els representants del club i d’Andbank -que garanteix l'1% TAE per als primers 15.000 euros ingressats- asseguren que aquesta operació no té “cap tipus de condicions ni de comissions” i amb aquesta mesura els seguidors ja es garanteixen el mateix preu de la temporada passada. 

Abonament 0, es diu la promoció. Clar que en el cas de l'Abonament Familiar és necessari obrir dos comptes per aconseguir un descompte de 140 euros i que el preu es mantingui com el de la temporada passada. Mentrestant, Más Móvil premiarà amb un màxim de 100 euros als seguidors que apostin pels seus plans de telefonia. En fi, que quan BC Andorra deuria trucar a les portes d’Andbank, si és que ho va fer, l’entitat del Centre de Negoci segur que comunicava. Estava ocupat, vaja. I ara el club té de rival el San Pablo Burgos i MoraBanc, Andbank com a patrocinador.

Comentaris

Trending