Pegar-se davant els fills

La policia deté a Encamp en 24 hores de diferència una parella i l’integrant d’un altre matrimoni que s’estaven agredint en presència de menorsEn el segon cas, ocorregut dijous a la tarda, l’home que acabaria arrestat, un resident de 39 anys, va presentar forta oposició als agents

Comentaris

Encamp. Dimecres i dijous. 24 hores de diferència segons les dades oficials de la policia. Agents del cos van haver de detenir tres persones -una parella i un integrant d’una altra- per violència en l’àmbit domèstic. En tots dos casos les agressions es van produir davant de menors. De fills de les respectives parelles. Aquestes van ser tres de les onze detencions que hi va haver la setmana passada.

Els primers detinguts en el marc de casos de violència van ser una parella de residents de 28 i 26 anys. Home i dona. Tots dos s’estaven esbatussant enmig de la via pública dimecres passat a la tarda (19.32 hores).La policia va ser alertada de la situació i agents del cos es van presentar al lloc on es requeria. Quan van arribar a l’indret on havia tingut lloc de la baralla, els dos integrants de la parella van reconèixer haver-se agredit mútuament per gelosia. I que ho havien fet en presència del fill de la dona. Tots dos van quedar detinguts per un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

Just l’endemà, 24 hores després exactes i també a Encamp, els serveis policials van tornar a ser requerits. En aquesta ocasió un home resident de 39 anys havia abufetejat la parella davant de dos fills menors.Quan els agents van demanar comptes a l’home, aquest, a més a més, va presentar una forta resistència als policies, que van acabar detenint-lo com a presumpte autor del delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic i, a més, per un delicte contra la funció pública per l’oposició presentada contra els agents.

Les altres detencions, a banda de tres per alcoholèmia i dues més per petites quantitats de droga, es van deure a desobediència a una ordre d’expulsió governativa i per incompliment d’una ordenança penal de privació del permís de conduir. Finalment, la primera dels arrestos que hi va haver la setmana passada va ser dilluns abans de les 10 del matí. El detingut va ser un home no resident de 32 anys que pràcticament un mes abans havia presentat davant del servei d’immigració i en l’intent d’obtenir una autorització de residència i treball un document inautèntic.

Etiquetes

Comentaris

Trending