Relacions (i detencions) de sang

La policia deté un home que discutint-se per un tema laboral amb un germà el va empènyer contra una porta de vidre que es va trencar i va patir severs tallsEl cos de l’ordre també va haver d’arrestar una parella que en el marc d’una baralla conjugal i durant un forcejament es van acabar esgarrapant a la cara

Comentaris

Les relacions familiars són tan complexes com violentes, a vegades. Fins al punt que poden arribar a ser relacions de sang. Sagnants, per ser exactes. La policia va haver de detenir la setmana passada, en diferents llocs i dies, un home que va colpejar el seu germà i una parella. Tres dels implicats van acabar ensangonats en el marc de sengles batusses.

La primera de les discussions que va acabar sent sanguinària es va donar dilluns de la setmana passada. Poc després de les 2 de la tarda agents del cos d’ordre van haver de detenir, a Ordino, un home resident de 43 anys que va causar ferides al seu germà en empentar-lo contra una porta de vidre que va trencar-se amb tota la mala fortuna que li va causar talls al segon dels intervinents en la discussió.

Els dos germans mantenien diferències sobre una qüestió laboral. Tots dos vivien al mateix domicili. Les diferències les intentaven subsanar amb una discussió que va anar pujant fins a arribar a les mans. L’home que acabaria detingut va començar a empènyer l’altre, fins a fer-lo picar contra la porta que es va trencar. Producte de la trencadissa dels vidres, el segon dels gomes es va fer ferides sagnants a l’avantbraç i a la mà dreta.

El segon dels episodis violents entre familiars que va acabar amb intervenció policial es va donar dissabte a la tarda. Passaven pocs minuts de les 8 de la tarda quan la policia, en un domicili d’Escaldes, van haver d’apressar un noi de 25 anys i una noia de 24. Parella. Van ser els veïns els qui van alertar de la situació. Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, tots dos implicats presentaven malauradament evidents senyals de ‘batalla’. 

També havien discutit per desavinences, en aquest cas, conjugals. La tensió va anar pujant de grau i hi va haver un forcejament producte del qual tant l’home com la dona van acabar amb vermells als braços i sang a la cara producte d’esgarrapades. Per acabar-ho d’adobar, a la noia els agents li van trobar 6,6 grams d’haixix. Però la base del delicte pel qual se’ls va detenir a tots dos va ser l’atac a la integritat física en l’àmbit domèstic.

Comentaris

Trending