Un deute, dos ganivets i tres detinguts

La policia deté un home de 53 anys que havia mostrat una arma de caça de 17 centímetres de fulla a dos joves que havien acudit al seu domicili per intentar cobrar un ‘negoci’ de droga pendentUna vegada els agents es van posar a elaborar el dossier per l’arrest inicial, va descobrir la naturalesa del compromís no satisfet i va haver d’apressar els dos nois, de 23 i 19 anys

Comentaris

Van anar per llana i van tornar esquilats. Exactament, van tornar emmanillats després de veure com els mostraven un ganivet de disset centímetres de fulla. L’amo del ganivet també va córrer la mateixa sort dels altres dos, que li reclamaven un deute. Però resulta que el deute procedia d’un negoci de droga. En resum, tres detinguts per un aldarull a Escaldes.

Els fets van passar dimecres a primera hora de la tarda. Segons ha comunicat aquest dilluns la policia, el cos de l’ordre va rebre un avís per una alteració de l’ordre públic que hi havia en un domicili. Segons es desprèn de la investigació feta, dos nois residents de 23 i 19 anys van presentar-se al pis d’un tercer resident, un home de 53 anys, a reclamar-li un deute. La reacció d’aquest darrer va ser fulminant: suposadament per espantar-los els va intentar foragitar mostrant-los una arma blanca. Un ganivet de caça de 17 centímetres de fulla.

L’acció va suposar un enrenou d’allò més notable que va acabar amb un avís veïnal a la policia. Quan els agents acudeixen al lloc dels fets i fan la primera intervenció controlen l’home de 53 anys. Sense manies, aquest primer detingut -l’arrest es formalitza sobre les 13.40 hores de dimecres- tenia l’esmentat ganivet i un altre de cuina una mica més petit. Onze centímetres de fulla, tot just. Els dos els havia agafat amb la idea d’atemorir els reclamants del deute i fer-los fora.

Ja detingut, els agents comencen a elaborar el pertinent dossier. I és a l’hora de prendre declaració a l’home que aquest explica quin tipus de deute havien anat a exigir els dos joves. Els nois li haurien venut, suposadament, una quantitat que no ha transcendit de droga i volien cobrar el que pertocava. Vist això, als agents no els va quedar més remei que, sis hores després, citar els reclamants amb el suposat objectiu de fer-los declarar pels ganivet que els havien posat els morros i detenir-los, però, per un delicte contra la salut públic.

Etiquetes

Comentaris

Trending