‘Prohibit’ nevar al Pas de la Casa a partir de l’1 de maig

La concessió de la treta de neu a una empresa privada finalitza el 30 d’abril i a partir de llavors i fins al dia 15 del mes següent només es mobilitza si el comú li ho demanaLa corporació no va preveure les precipitacions dels darrers dies i fins que no s’ha activat la concessionària diversos veïns han lamentat les dificultats per poder circular

Comentaris

Els veïns -almenys uns quants- del Pas de la Casa estan que treuen foc pels queixals amb la ‘no-treta’ de neu. Les precipitacions caigudes als darrers dies han deixat gruixos de neu relativament importants en alguns punts de la vila fins al punt que dificulten la circulació, especialment a peu. La sorpresa veïnal ha estat veure com no hi havia manera que ningú netegés els carrers. L’explicació? La concessió del servei a una empresa privada arriba fins al 30 d’abril. I no més.

Bé, sí, una mica més. Segons fonts comunals, hi ha un afegit de 15 dies preveient que en cas excepcional la temporada de neu s’allargui. Com està sent aquesta primavera. A diferència, però, de la temporada ordinària de concessió, és a dir, a diferència del que passa fins al 30 d’abril, a partir de l’1 de maig l’empresa que fa la neteja, l’empresa que treu la neu, no es mobilitza si no li ho demanen.

I el comú, segons les fonts consultades, tot i veure que nevava o tenir clares les prediccions meteorològiques que indicaven que hi hauria precipitacions no va tenir la previsió d’activar la concessionària del servei. Han hagut de passar hores i hores i uns quants maldecaps entre alguns dels ciutadans fins que no s’ha reclamat a l’empresa que posi mans a l’obra. I a poc a poc s’estaria mirant de posar ordre al desconcert.

Comentaris

Trending