Batussa en família

La policia deté dos germans que s’havien estomacat entre ells i, després, també ha d’arrestar una cosina que es va encarar als agents estant a l’hospital custodiant un dels primers apressatsEls fets es van iniciar amb una trucada poc abans de les 5 de la matinada de dissabte que alertava d'un aldarull en un portal d'un immoble d'Andorra la Vella

Comentaris

Les relacions familiars són molt sovint complexes. La policia n’és testimoni sovint. I el cap de setmana ho ha tornat a ser. Més que mai. La matinada i el matí de dissabte agents del cos d’ordre van haver de detenir dos germans que es van esbatussar entre ells i, després, també va haver d’arrestar la cosina perquè, justament, es va enfrontar als uniformats. I això que estaven a l’hospital tot custodiant un dels primers apressats que estava rebent les cures pertinents producte de la baralla amb el germà.

La policia situa els fets poc abans de les 5 de la matinada de dissabte. El cos de l’ordre va rebre un avís que hi havia aldarulls en un portal d’un immoble d’Andorra la Vella. Crits i soroll. I una bona colla de cops. Una patrulla policial es va desplaçar fins a l’indret i, efectivament, en arribar al lloc es va trobar dos homes que s’havien agredit, i de quina manera, mútuament. Es tractava de dos germans de 26 i 27 anys que van quedar detinguts pràcticament a l’acte.

Com que un dels arrestats presentava lesions que requerien cura mèdica, els policies van traslladar el detingut al centre hospitalari, amb la corresponent vigilància. Amb la custòdia del ferit detingut. I en aquestes que es va presentar a l’hospital la cosina dels arrestats. I com aquell que diu, el primer Déu vos guard va ser encarar-se als agents, injuriant-los. Els policies van demanar-li que deposés la seva actitud més enllà de convidar-la a marxar del lloc. Com que no va fer cas a les instruccions donades, també va acabar detinguda.

Etiquetes

Comentaris

Trending